Välkommen

Välkommen till Monsungatan 55.

Vår förening finns i Göteborg, vi har 50 medlemslägenheter, en gästlägenhet samt en affärslokal med en gallerist som hyresgäst.
Huset är byggt 2012 då även föreningen bildades.

OMRÅDE
Direkt utanför dörren stannar bussen och hela området har fått sin framtida prägel, med gästparkering, grönområden och lekpark för de minsta på baksidan.

Färjenäsparken, i direkt anslutning, är redan ett populärt utflyktsmål där det är lätt att hitta ställen för en picknick, eller bara en kopp kaffe ur medhavd termos. Glömde man termosen finns det en uppsjö av ställen för fika eller lunch längs kajen.

Soliga helger är det fullt av människor på kajerna som kommer till området för att njuta av det som är de boendes vardag: den underbara miljön.

Föreningens adress är:

Brf Ellinor
Monsungatan 55
41768 Göteborg

email: [javascript protected email address] (mailboxen bevakas inte dagligen)

TRIVSEL

I dokumentet "TRIVSEL-OCH ORDNINGSREGLER FÖR BRF ELLINOR" finns att läsa om förhållningsregler som alla boende i vårt hus ska respektera. I dokumentet, nederst på denna sidan, finns också användbar information. 

FELANMÄLAN

Det finns två digitala vägar att välja på:

1)    Man når felanmälan direkt via portalen  https://hsbportalen-login.hsb.se/logon/LogonPoint/index.html                                                       Inloggning sker med personnummer och BankID.

2)    Eller via www.hsb.se  Börja med att välja region. Klicka därefter på ”Kontakt & felanmälan” till höger i gula den listen. Gå sedan till den grå rutan till vänster och klicka på ”Gör din felanmälan på webben”. Här finns det digitala formuläret.

Under dagtid går det också bra att felanmäla via telefon:

010-442 24 24

Måndag: 8.00-18.00

Tisdag-torsdag: 8.00-17.00

Fredag: 8.00-15.00

Utanför kontorstid kan man bara felanmäla via webben. 

Vid akuta fel såsom vattenläcka m.m., utanför ordinarie arbetstid, kvällar och helger Securitas Tel 010-470 55 98

 

 

 

Bifogade filer