Välkommen till BRF Rosendahl!

På Kvarnbyterrassen i Mölndal - ett unikt område med naturen på ena sidan, hela Mölndals historia i Kvarnbyn på andra och Mölndals nya innerstad nedanför - ligger brf Rosendahl med 80 lägenheter, fördelade i två hus på Kvarnbygatan 31 och Samuel Norbergsgatan 9.

Högst upp på varje hus finns en stor takterrass med trädäck och planteringar. Och det bästa av allt - en magisk utsikt över Kvarnbyn och Mölndals innerstad. På takterrassen i det övre huset finns också föreningens fina gemensamhetslokal, perfekt för kalas och middagar. Föreningen förfogar dessutom över en övernattningslägenhet, två cykelförråd och två gemensamma tvättstugor. Bilen parkeras i Kvarnbygaraget, beläget i området. Brf Rosendahl är byggt enligt Miljöbyggnad Silver, en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva, arbeta och leka i.

En kort promenad bort ligger Mölndals innerstad med all dess service men framför allt finns naturupplevelser i storformat runt om i östra Mölndal. Närheten till kollektivtrafiken gör att du enkelt tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Välkommen hit till oss!