Mäklarinformation

Nedan finns information av intresse för mäklare och eventuella köpare av bostadsrätter i föreningen. 

Bredband 
Fastigheten har bredband, telefoni och digital-TV via Telia Fiber. Avgiften är inkluderad i månadsavgiften.

Hiss
Fastigheten har hiss i trappuppgången Tallåsvägen 4C, som har 11 lägenheter i tre plan samt källarvåning. Övriga trappuppgångar har ingen tillgång till hiss.

P-plats, carport & garage
Medlem är garanterad att få hyra en p-plats med motorvärmare på gården. Till carport och garage är det kölista. Vi har 11 carportar och 6 garageplatser, alla uthyrda i dagsläget. Samtliga p-platser är avgiftsbelagda. Avgift 2021 p-plats med motorvärmare 250 kr/mån.

Underhållsplan
Fastighetens byggnadsår 1998. Underhållsplan för fastigheten uppdateras årligen. Under 2021 har vi gjort en mindre ombyggnad av bastu med hygienutrymmen samt ett torkrum i tvättstugan. Återställande efter grävning för avlopp är utförd med ny gräsmatta och plats för sittgrupp. Området runt miljöhusen har renoverats med ny plattsättning liksom entréerna.

 2020 - Renovering av kök i klubblokal. Ny belysning i trapphus och källare. Målning av tvättstugan. Radonmätning med godkända värden gjord under kvartal 1. Avloppsledning ut till gatan utbytt.

2019 - Mindre reparationer som staket och åtgärder för avledning av vatten från husgrunder.

2018 - Målning utvändigt av fönster. Stabilisering av grunden till en av huskropparna. Obligatorisk energibesiktning. Ny armatur till utebelysning.  

2017 - Fasadmålning av två hus. OVK - obligatorisk ventilationskontroll.

Ekonomi
Se bifogad årsredovisning.

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Kontaktperson
För mer information, kontakta styrelsens ordförande. Se under fliken Styrelse till vänster på sidan alternativt längst ned på denna sida.

Bifogade filer