Mäklarinformation

Nedan finns information av intresse för mäklare och eventuella köpare av bostadsrätter i föreningen. 

Bredband 
Fastigheten har bredband, telefoni och digital-TV via Telia Fiber. Avgiften är inkluderad i månadsavgiften.

Hiss
Fastigheten har hiss i trappuppgången Tallåsvägen 4C, som har 11 lägenheter i tre plan samt källarvåning. Övriga trappuppgångar har lägenheter i två plan utan tillgång till hiss.

P-plats, carport & garage
Medlem är garanterad att få hyra en p-plats med motorvärmare och elladdare på gården. Till carport och garage är det kölista. Vi har 11 carportar och 6 garageplatser, alla uthyrda i dagsläget. Samtliga p-platser är avgiftsbelagda. Avgift 2024 för p-plats med motorvärmare och elladdare 250 kr/mån. Elkostnader debiteras separat.

Underhållsplan
Fastighetens byggnadsår 1998. Underhållsplan för fastigheten uppdateras årligen. 

2024 - Renovering av två trapphus i Hus C - målning och nya golvplattor. Utbyte av värmeväxlare i fjärrvärme-central. Inköp ny torktumlare till tvättstugan.

2023 - Byte av låssystem.
OVK-Obligatorisk ventilationskontroll.

2022 -  Renovering av två trapphus. Installation av nya motorvärmare och laddstation för elbilar. 

2021 - Ombyggnad av bastu med hygienutrymmen och torkrum i tvättstugan. Återställande efter grävning med ny gräsmatta. Ny plattsättning vid miljöhusen, sittgrupper och entréerna. Renovering av balkonger.

2020 - Renovering av kök i klubblokal. Ny belysning i trapphus och källare. Målning av tvättstugan. Radonmätning med godkända värden gjord under kvartal 1. Avloppsledning ut till gatan utbytt.

2019 - Mindre reparationer som staket och åtgärder för avledning av vatten från husgrunder.

2018 - Målning utvändigt av fönster. Stabilisering av grunden till en av huskropparna. Obligatorisk energibesiktning. Ny armatur till utebelysning.  

2017 - Fasadmålning av två hus. OVK - obligatorisk ventilationskontroll.

Ekonomi
Se bifogad årsredovisning.

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Kontaktperson
För mer information, kontakta styrelsens ordförande. Se under fliken Styrelse till vänster på sidan alternativt längst ned på denna sida.

Bifogade filer