Välkommen

Vår förening ligger i den nya stadsdelen Vegastaden som håller på att växa upp i Haninge, söder om Stockholm. Föreningen omfattar 14 nyproducerade radhuslägenheter i modern dansk design om 5 rum och 99kvm vardera. Inflyttning skedde i årsskiftet 2014/2015.

Föreningen har en egen bergvärmeanläggning som förser oss boende med miljövänlig uppvärmning. Lägenheterna har också egen FTX-ventilation för en sund inomhusmiljö. Till varje lägenhet hör en trädäckad entré med förråd på framsidan och en större altan på baksidan mot vår gemensamma stora gräsmatta och skogsslänt.

I föreningen finns även ett cykelförråd och en extra parkeringsyta som är fri att använda för medlemmar och tillfälliga gäster.

Goda kommunikationer in till stan ges bl.a med buss 835 och 837 som går in i området samt direktbuss 810 till Gullmarsplan.

Till våren 2019 kommer den nya pendeltågsstationen i Vega att invigas.

I stadsdelen planeras också för 6–8 förskolor, en F–9 skola, ett allaktivitetshus och parkeringshus för cyklar vid stationen.

Det finns ett stort utbud av service och butiker att välja på i närheten, bland annat Haninge Centrum, Port 73, ICA Maxi, Bauhaus, Länna Handelsplats m.fl.

Bifogade filer

Klicka på de filer du vill ladda ned.
'