Mäklarinformation

Hej mäklare!

Vi är tacksamma om du med försäljningsuppdrag i föreningen och spekulanter till lägenheter använder uppgifterna på denna sidan och på sidan Välkommen. Vi uppdaterar uppgifter vid behov. 

För en mäklarbild, var god kontakta vår förvaltare Frubo AB, på e-postadress: info(at)frubo.se.

Vår förening - Brf Berzelii Linköping - är centralt belägen i Vasastaden i Linköping. Här har vi nära till både affärer, kommunikationer, kultur och fina promenadstråk runt Stångån. 

Fastigheten utgörs av två byggnader; Birgittagatan 2-4 är nybyggd och färdigställdes 2015. Berzeliigatan 6 är byggd 1937, totalrenoverad och färdigställd 2014. Föreningen har 47 lägenheter, inga kommersiella lokaler.

Föreningen har höga ambitioner vad gäller hållbarhet och vi installerade under 2018 en solcellsanläggning på taket. Vi har också investerat i ett uppkopplat energioptimeringssystem som reglerar vår värme och bytt till energieffektiva tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugan. I garaget installeras laddstationer för elbilar löpande i takt med att bilägare efterfrågar det. För närvarande är fyra garageplatser med laddstationer tillgängliga.

Avgiftshöjningar
För närvarande är inga avgiftshöjningar planerade.

Bredband
Fastigheten har bredband och ett ett basutbud av digitala TV-kanaler via ComHem. Avgift för detta ingår i månadsavgiften med 95 kr.

Hiss
Båda husen har hiss.

Underhåll
Berzeliigatan 6 stambyttes 1997-1998 och samtliga badrum renoverades samtidigt. Under 2014 totalrenoverades hela huset och gjordes om till bostadsrätter. Samtidigt byggdes också det nya huset på Birgittagatan 2-4 med inflyttning 2015. 

Årsredovisningar
Se bifogad årsredovisning.

Stadgar
Se bifogade stadgar.

Information om överlåtelser
Överlåtelseavgiften är 2,5 % av ett prisbasbelopp och betalas av säljaren. 
Pantsättningsavgiften är 1% av ett prisbasbelopp. 

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Kontaktperson
För mer information, kontakta vår ordförande Patrik Johansson via e-postadress: styrelsenbrfberzelii(at)gmail.com

Bifogade filer