Välkommen

Brf Eken 11 är belägen i Stockholm och har 37 lägenheter fördelat på två portuppgångar på Runiusgatan 1 och 3.

Föreningen ligger i det charmiga Fredhäll som är en del av Kungsholmen i direkt närheten av vackra parker och badklippor. I Fredhäll finns ett utbud av restauranger, bangolf, caféer och mindre butiker inom nära räckhåll.

Från föreningen är det endast ca 600 meter till två olika T-banestationer som snabbt tar dig vidare i olika riktningar runt Stockholm. 

Brf Eken 11 bildades 1931 samtidigt som fastigheten byggdes. I föreningen finns det 37 lägenheter varav alla är upplåtna som bostadsrätt och till föreningen finns det 2 st mindre hyresrättslokaler på vardera 25 kvm.

Föreningen har möjlighet att erbjuda både inom- och utomhusparkering samt möjlighet att disponera en fullt utrustad festlokal, övernattningslägenhet, bastu/relaxrum med träningsutrymme och stort partytält för utomhuskalas i den välskötta gemensamma innergården där det dessutom anlagts en boulebana.

Utöver det finns cykelförråd, tvättstuga samt torkrum. I fastigheterna finns även vindsförråd som källarförråd som disponeras av medlemmarna.