Välkommen

Brf Eken 11 är belägen i Stockholm och har 38 lägenheter fördelat på två portuppgångar.

Föreningen ligger i det charmiga Fredhäll som är en del av Kungsholmen i närheten av vackra parker och badklippor. I Fredhäll vinns ett utbud av restauranger, cafeer och mindre butiker inom nära räckhåll.

Från föreningen är det endast ca 600 meter till två olika T-banestationer som snabbt tar dig vidare i olika riktningar runt Stockholm. 

Brf Eken 11 bildades 1931 samtidigt som fastigheten byggdes. I föreningen finns det 38 lägenheter varav alla är upplåtna som bostadsrätt och tll föreningen finns det 2 st mindre hyresrättslokaler på vardera 25 kvm.

Föreningen har möjlighet att erbjuda både inom- och utomhusparkering samt möjlighet att disponera en fullt utrustad festlokal, övernattningslägenhet, bastu/relaxrum med träningsutrymme och stort partytält för utomhuskalas i den välskötta gemensamma innergården där det dessutom nyligen anordnats en boulebana.

 

Utöver det finns cykelförråd, tvättstuga samt torkrum. I fastigheterna finns även vindsförråd som källarförråd som disponeras av medlemmarna.