Laddstolpar

Välkommen till Gullbrändans hylla 1 


Områdes-ID: 7074

1 - 1220F

2 - 1222E

3 - Handikapp*   

4 - Elbilsladdning* 

*OBS! Använd i första hand laddplatsen. Se till att alltid ha laddkabeln ansluten för att undvika parkeringsböter. Vänligen flytta bilen och frigör laddstolpen så snart du laddat färdigt.

Laddstolparna är anslutna till CaCharge. För att ladda, hämta ner appen, för iOS eller Android, registrera ett betalkort. 

Aktuellt pris per kWh visas i appen.

Vi hänvisar all laddning till laddstolparna i området då det inte är tillåtet att ladda elbilar i våra boendens eluttag eller motorvärmarstolpar.

Självklart får du även ladda din bil vid ditt boende, eller på laddplatserna om det finns elbilsstolpar där - men du får inte åka till någon annans boende och ladda om du själv inte har hyrt den stugan eller lägenheten. se: Klappen.se

Fastighetsservice har fått i uppdrag att dra ut kablar om de ser att någon laddar från en skarvsladd ut från en lägenhet.

Laddning av elbil i kläppen, klicka här för att se fler laddstolpar i området.

Läsvärd artikel för alla: Varför inte ladda i eluttaget (direktlänk till artikel)

CaCharge Steg för steg 

  • Ladda ner CaCharge App från Apple AppStore eller Google Play Store, (om du inte redan har gjort detta)
  • Logga in med inloggningsuppgifterna du fått via e-post från CaCharge
  • Godkänn villkoren och lägg till ditt betalsätt under ekonomifliken i appen. 
  • Plugga in kabeln i laddboxen och i din bil. När den gula bilikonen syns i appen kan du starta laddningen genom att trycka på ditt platsnummer i appen.
  • För att starta laddningen behöver du ha internetanslutning på din telefon.

Notera att CaCharge laddlösning bygger på att resurseffektivt utnyttja tillgänglig kapacitet över tid. För att ni ska få så bra laddning som möjligt, rekommenderar vi er därför att avaktivera eventuella tidsinställningar/timers för laddning av er bil. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor via e-mail till support@cacharge.com. För mer information se bifogad fil nedan.

Övriga kontakter i Kläppen se varatklappen.se/allmanna-kontakter