Laddstolpar

Välkommen till Kläppgatan 1220-1222. Brf. Gullbrändans hylla 1. 

App: Waybler Apple AppStore eller Google Play Store)

Områdes-ID: 7074

För fler laddare i Kläppen, se chargefinder för Kläppen Ski Resort
*OBS! Använd i första hand laddplatsen. Se till att alltid ha laddkabeln ansluten för att undvika parkeringsböter. Vänligen flytta bilen och frigör laddstolpen så snart du har laddat färdigt. 

Laddstolparna är anslutna till Waybler. För att ladda, hämta ner appen, för iOS eller Android, registrera ett betalkort. Aktuellt kWh pris visas i appen.

Vi hänvisar all laddning till laddstolparna i området då det inte är tillåtet att ladda elbilar i våra boendes eluttag eller motorvärmarstolpar.

Självklart får du ladda din bil vid ditt boende, eller på laddplatserna om det finns elbilsstolpar där - men du får inte åka till någon annans boende och ladda om du själv inte har hyrt den stugan eller lägenheten. se: Klappen.se

Kläppen Fastighetsservice har i uppdrag att dra ut kablar om de ser att någon laddar från en skarvsladd ut från en lägenhet. De kommer även att bogsera bort bilar som står parkerade på en laddplats men som inte laddar (inte har en kabel ansluten till en laddare).

Laddning av elbil i kläppen, klicka här för att se fler laddstolpar i området.

Läsvärd artikel för alla: Varför inte ladda i eluttaget (direktlänk till artikel)

Steg för steg i Appen första gången:

  • Waybler Appen (Apple AppStore eller Google Play Store)
  • Skapa ett konto och godkänn villkoren och lägg till ditt betalsätt under ekonomi fliken i appen. 
  • Plugga in kabeln i laddboxen och i din bil. När den gula bilikonen syns i appen kan du starta laddningen genom att trycka på ditt platsnummer i appen.
  • För att starta laddningen behöver du ha internetanslutning på din telefon.
  • Notera att Waybler laddlösning bygger på att resurseffektivt utnyttja tillgänglig kapacitet över tid. För att ni ska få så bra laddning som möjligt, rekommenderar vi er därför att avaktivera eventuella tidsinställningar/timers för laddning av er bil. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor via e-mail till support@waybler.com . För mer information se bifogad fil nedan.

Övriga kontakter i Kläppen se varatklappen.se/allmanna-kontakter och klappen.se/kontakt.