Laddstolpar

Välkommen till Kläppgatan 1220-1222. Brf. Gullbrändans hylla 1

A gentle reminder to use your assigned parking space to avoid any inconvenience of your car being towed. Your cooperation is appreciated.

Steg för steg i Appen första gången:

1. Öppna eller hämta Waybler appen (Direktlänk till Apple AppStore och Google Play Store). Logga in eller skapa ett konto. Godkänn villkoren och lägg till ditt betalsätt under ekonomi fliken i appen.

2. Områdes-ID: 8304  

3. Plugga in kabeln i laddboxen och i din bil. När den gula bilikonen syns i appen kan du starta laddningen genom att trycka på ditt platsnummer i appen.

OBS! Laddning kan ske från 19:00 - 07:00, övrig tid erbjuds lägre effekt.

   

  ______________________________________________________________

  För fler laddare i Kläppen, se chargefinder för Kläppen Ski Resort
  *OBS! Använd i första hand laddplatsen. Se till att alltid ha laddkabeln ansluten för att undvika parkeringsböter. Vänligen flytta bilen och frigör laddstolpen så snart du har laddat färdigt. 

  Vi hänvisar all laddning till laddstolparna i området då det inte är tillåtet att ladda elbilar i våra boendes eluttag eller motorvärmarstolpar.

  Självklart får du ladda din bil vid ditt boende, eller på laddplatserna om det finns elbilsstolpar där - men du får inte åka till någon annans boende och ladda om du själv inte har hyrt den stugan eller lägenheten. se: Klappen.se

  Kläppen Fastighetsservice har i uppdrag att dra ut kablar om de ser att någon laddar från en skarvsladd ut från en lägenhet. De kommer även att bogsera bort bilar som står parkerade på en laddplats men som inte laddar (inte har en kabel ansluten till en laddare).

  Laddning av elbil i kläppen, klicka här för att se fler laddstolpar i området.

  Läsvärd artikel för alla: Varför inte ladda i eluttaget (direktlänk till artikel)

  Steg för steg i Appen första gången:

  1. Waybler Appen (Apple AppStore eller Google Play Store)

  2. Skapa ett konto och godkänn villkoren och lägg till ditt betalsätt under ekonomi fliken i appen. 

  3. Plugga in kabeln i laddboxen och i din bil. När den gula bilikonen syns i appen kan du starta laddningen genom att trycka på ditt platsnummer i appen.

    

   Övriga kontakter i Kläppen se varatklappen.se/allmanna-kontakter och klappen.se/kontakt.