Välkommen

Vår förening finns på Södermalm i Stockholm och har 28 lägenheter, varav 1 hyresrätt.

Fastigheten övergick i föreningens ägo våren 1999 och med byggår 1915 och vi har firat husets 100-årsjubileum.

____________________________________________

 

Stockholm 2015-12-03

Hej alla i Brf Sturen Mindre 4!

Nu har vår bostadsförening lagt upp en egen hemsida via tjänsten Egrannar. På hemsidan finns det bland annat en bokningsfunktion för tvättstugan, några viktiga dokument, listan för fastighetsskötsel, felanmälan, information från styrelsen och en anslagstavla där du själv kan sprida information till alla som bor i vårt hus.

Styrelsen har bestämt att från och med 1:a januari 2016 bokar vi tvättstugan via hemsidan. Lapparna i källaren för att boka kommer att tas bort och istället sker all bokning via hemsidan.

 

För att du ska kunna se hela hemsidan behöver du registrera dig och sedan logga in på hemsidan.

Du kommer att få ett välkomstmejl där du finner instruktioner hur du registrerar dig mm. Om det är fler som bor i lägenheten och som är medlemmar men som inte fått ett inbjudningsmejl, hör då av er till brfsturenmindre4@gmail.com .

När du har registrerat dig kan du logga och se hur vår hemsida ser ut. Två saker du kan göra direkt är:

1. Gå till sidan "Mina uppgifter" i menyn till vänster och kompletter dina kontaktuppgifter. De används bl a för telefonlistan "Mina grannar" som alla vi alla har tillgång till. Om vi alla fyller i den blir det enklare för styrelsen och för oss alla att få kontakt med varandra om det skulle behövas t ex vid någon akut situation.

2. Titta in bland de bokningsbara resurserna och prova att boka en tid. Det är först från och med 1:a januari 2016 som bokningarna räknas, så vill du provboka kan du ta en tid i december och se hur det fungerar.

Om du har frågor, förslag på förbättringar eller skulle få problem med sajten kan du e-posta till brfsturenmindre4@gmail.com.

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen

'