Mäklarinformation

Brf Tofta Resort

Missa inte chansen att vara en del av Toftas förvandling. Den här gotländska pärlan kommer under de närmaste åren bli ännu bättre. Förvandlingen är redan igång och det kommer byggas ett spa-hotell, lägenheter, sportanläggningar, restauranger och mycket annat.

Det finns en tydlig röd tråd i arkitekturen, gotländskt material, känsla samt hantverkare. Du som boende tas väl om hand hela vägen från entrén, in genom studion och ut på uteplatsen. Husen består av närproducerat virke och gotländska materialval bland annat gotländskt kärnfuru, fönsternischer av kalksten som kommer skapa den där känslan av lugn även inomhus, boendet byggdes av gotländska anrika företaget Ruthström & Larsson.

Boendet omfamnas av vacker natur med både grönområde, lekplats och naturreservat som grannar. Interiört möts ni av en smart planlösning, en känsla av rymd och varje m2 tas verkligen tillvara. Studiosen är 36,5 kvm och inrymmer en öppen planlösning där kök, matplats och soffgrupp ryms.

Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre rum med plats för en våningssäng eller enkelbädd. Helkaklat fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Hav, mataffär och fina cykel- och gångvägar i närheten. Uteplats på framsidan i västerläge.

Brf Tofta Resort är för dig som söker något med det ett svårslaget läge och inte vill börja med en renovering utan önskar att flytta rakt in och njuta av vardagen.

I området anordnas det dessutom gott om aktiviteter för den som gillar att hålla igång under sommarhalvåret. Med naturen och havet utanför dörren, och Visby innerstad med allt den erbjuder enbart 14 minuter bort är detta verkligen det bästa av två världar. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid – vilket naturligtvis ökar dina möjligheter för att göra det här till en ännu bättre affär.

Genom avtal med med Tofta Camping får du hjälp med uthyrning av din Studio och ett bekymmersfritt och vinstgivande upplägg.

Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla.

----------------------------------------------------------------------------

Månadsavgift: 
Månadsavgiften för 2020 är 1.974 kr.

Bredband
Samtliga fastigheter är anslutna till fiber. 
Avtal med Telenor för både Tv och internet finns i föreningen.

Årsredovisningar
Se bifogade årsredovningar.

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns som köpare i mån av utrymme så föreningen inte blir oäkta.

Byggår
2019

Alla lägenheter är belägna i markplan