Välkommen

 

Vår förening i Horsvik har ca 20 fastigheter, och ligger mellan Gryt och Fyrudden, i Östergötland (se kartan vid sidan om).

På Fyrudden har vi fått en fantastisk restaurang som serverar mycket god mat till överkomligt pris - besök gärna den. Kolla öppettider på deras hemsida. I samma fastighet finns en affär som fått en upprustning med förhållandevis bra och allsidigt sortiment. Nere på kajen kan du tanka din båt dessutom.

Om du är medlem kan du under ”Anslagstavla – Aktuellt från medlemmar” skriva ner sånt som du tycker är av intresse för de andra boende i området. Härvid gäller att använda en hövlig och korrekt ton i linje med de nya GDPR reglerna. Använd sunt förnuft, det räcker i de flesta fall väldigt långt.

Som medlem kan du också boka in tid i vår bastu. Där kan du också se vilka tider som är tillgängliga för bokning. OBS! Max 2 timmar per dag är möjligt att boka in sig på.

Vinjetten på startsidan innehåller en bild från Stockholm, och det kanske inte riktigt är vad vi skall ha på sikt. Därför utlyser vi nu en tävling om bästa bilden för att fylla ut runt vårt namn

Horsvikens Samfällighetsförening. 

Tänk på att komponera bilden i samma bredd-längdförhållande som den är idag. De exakta måtten beskär vi fram till. Skicka bilden till [javascript protected email address]. Vinnaren kommer att få åtminstone ett hedersomnämnande på den här sidan.

På hemsidan finns det en mängd sidor som inte används idag, och på sikt kommer vi att ta bort de sidor som inte används. De står kvar tills vidare, och kanske skapar det nån idé om vad vi kan ha dom till.

 

Styrelsen