Allmän information om vår förening och våra bostäder

Hej och välkommen till Brf Amaryllis i Kristianstads hemsida!

Nedan följer lite information om vår förening och våra bostäder. 

Till höger finner du ett urval av de handlingar vi valt att lämna ut. Om du inte finner den information du önskar lämna ett meddelande via nedanstående mailadress.

Allmänt

Vi är en bostadsrättsförening bestående av 24 marklägenheter med tillhörande trädgård och carport. Vi är belägna i Hammar, strax öster om tätorten Kristianstad på lagom cykelavstånd till centrum. 

Våra bostäder

Brf uppfördes under 2013/14 med första inflyttning juni 2014.

Föreningen omfattar fem bostadslängor innehållande 4/5 marklägenheter om 98,5kvm. Till respektive bostad ingår en mindre trädgård med uteplats samt en stenlagd yta på entresidan. På trädgårdssidan finns ett kallförråd om ca 12kvm.

Bostäderna innehåller 3rum och kök där kök och allrum har en öppen planlösning med tillgång till en gästtoalet. Badrummet är väl tilltaget och är utrustad med tvättmaskin och torktrumlare. Till detta tillkommer en uppställningsplats för bil i carporten.

Uppvärmning sker genom vattenburen golvvärme som är ansluten till stadens fjärrvärme. Värmesystemet är kompletterad med frånluftssystem, FTX återvinning som tar tillvara på den inneboende värmen och tryggar för en god luftväxling.

Kristianstads Statsnät levererar bredband till bostäderna och det är upp till repektive bostadsinnehavare att beställa och bekosta leverantör av Internet, tv och ev telefoni. Bostadsrättsinnehavare beställer och bekostar själv önskad el-leverantör.

Årsavgift

Årsavgiften betalas månadsvis och är för närvarande, mars 2016 strax under 5000:-.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp och sophantering.

Verksamhetsberättelse

Se bifogad dokument.

Information om överlåtelser

Överlåtelseavgiften är xxxxkr och betalas av säljaren.

Juridiska personer

Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen undantaget lagstadgade organisationer.

Mer information...
För mer information lämna ett meddelande på följande mailadress:

[javascript protected email address]

 

 

 

Bifogade filer