Välkommen

Brf Flatås Park

Välkommen till vår förening Brf Flatås Park
Intill den nya Flatåsparken i populära Flatås har vi 140 Svanenmärkta lägenheter med stora balkonger, uteplatser och terrasser. Här bor du med cykelavstånd till några av Göteborgs finaste grönområden, Nya Frölunda Torg och Linnégatans puls.

Brf Flatås Park består av tre hus om fem våningar med välplanerade lägenheter i olika former och storlekar och alla med balkong eller uteplats. Takvåningarna har extra högt i tak och stora fönster och i flertalet kan du njuta av en alldeles egen, stor terrass i perfekt söderläge. Kvarteret har bekvämligheter som hiss, garage under huset och en servicestation för cyklar där du kan meka och pumpa däcken.
 

Föreningen består av 140 lägenheter. Under huset finns även ett garage innehållande 85 p-platser i en gemensamhetsanläggning, där Brf Flatås Park har 63 av dessa p-platser.

Brf Flatås Park är byggt helt enligt Svanen, så här kan du kalla dig miljövänlig bara genom att bo! Svanen ställer höga krav på byggprocessen i allt från materialval och energiförbrukning under byggnationen, till inomhusmiljön i den färdiga bostaden. Du får en sund, välventilerad och tyst inomhusmiljö med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer.

 

Interna sidor visas bara för inloggade medlemmar, allmänna sidor visas även för vanliga besökare från Internet.

Bifogade filer