Publik Information Gröna Byn

Gröna Byn, Lindvallen

Trevliga och mycket populära parstugor i Gröna Byn, Lindvallen. Stugorna har ett läge med bekvämt gångavstånd till liftarna vid Sälens kanske mest besökta skidtorg, Experiumtorget, där du även hittar upplevelsehuset Experium med bland annat bad och bowling. (ca 150-400 m).

Hyr du en stuga i Gröna Byn, så kommer du också att bo nära ett av nordens bästa barnområden och är därför ett riktigt bra boendealternativ för barnfamiljer. På Experiumtorget, ett stenkast bort finns McDonalds, restauranger, café, skiduthyrning och försäljning av skipass. Behöver familjen ta en paus i skidåkningen är ett besök på Lindvallens fäbod också inom gångavstånd från stugbyn.

Skidåkningen är nära till när du bor i Gröna Byn

Vill du snabbt upp på fjället så går det fort, sexstolsliften Experium-Express tar dig upp till toppen på 5 min. Är du sugen på skidor på längden, så finns det längdspår som startar i anslutning till stugorna. Vill du prova fler av Sälens pister så tar du skidbussen. Hållplats till skidbussen, som går mellan Lindvallen via Högfjället till Tandådalen, finns 150 m från stugorna.

Flera av stugorna har under de sista säsongerna uppgraderats och renoverats. I några av de renoverade stugorna har även diskmaskin installerats. Alla stugor är rökfria. Har du husdjur med dig så bokar du en stuga som är tillåten för husdjur. För de minsta finns barnsäng och barnstol att hyra.

Stugorna har tillgång till internet via Fiber.