Välkommen

 

Varmt välkommen till Bostadsrättföreningen Positiv

BRF Positiv bildades 2013 och ligger i stadsdelen Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen innefattar Portalgatan 82, 84, 86 och 88 och ingår i samfällighetsföreningen Västra Orgeln. Byggnadsår 2014-2015, där första inflytt var port 88 under våren 2015 och det senast byggda är port 82. 

Byggnaderna sträcker sig 4 våningar och består av 44st bostadsrätter. Bostadsrätterna är från 1 till 5 r.o.k. och varierar mellan 47 till 115 kvm.

Det finns ett gemensamt garage i källaren där föreningen har 29st platser, 3st MC-platser och ytterligare 5st parkeringsplatser utomhus. Garaget har ingångar till samtliga portar samt hissar som sträcker sig från källarplanet till det översta planen. På källar plan har även förenigen cykelförråd, barnvagnsrum samt i port 88 finns tvättstuga. 

En mysig innergård med möjligheter för barn & vuxna att leka eller för den hungrige att grilla finns även att tillgå. 

 

BRF Positiv är beläget ett stenkast från Uppsala citykärna, men har även närhet till grönområden som Röbospåret och Uppsala kungshögar. Även Fyrishov ligger väldigt nära.

I området finns skolor, förskolor, närlivs, gym samt att kommunikationen till och från området är väldigt smidigt. Då stadens bussar trafikerar i området. Matbutiker finns på en kortare promenads avstånd.

 

Återigen, varmt välkommen till en av Uppsalas trevligaste bostadsrättföreningar!