Nyckelbeställningar

Du som medlem i föreningen beställer extra nycklar genom att skicka en beställning till oss i styrelsen med din L-stämpling som står på dina nycklar. Du kan skicka bild på en av dina nycklar till oss om du känner dig osäker på stämplingen.
 
Efter att vi i styrelsen har tagit emot din beställning skickar vi vidare beställningen till föreningens leverantör och bekräftar för dig när du kan hämta ut nycklarna.
 
Du hämtar ut dina nycklar hos vår leverantör Byggbeslag på Stensätravägen 5 i Skärholmen eller får nycklar skickat rekommenderat hem till dig. Om du hämtar du nycklarna från kunddisk/låsverkstad sker betalning på plats. Förskottsbetalning via Swish krävs om du ska betala vid skick. Vänligen se Byggbeslags webbplats (https://www.byggbeslag.se/stocholm) för öppettider, kostnader och mer information.
 
Om du hämtar ut nycklarna från kunddisk/låsverkstad måste du visa giltig legitimation då det endast är du som bostadsrättsinnehavare som får hämta ut dina nycklar, detta är för din egen säkerhet.