Välkommen

Välkommen till bostadsrättsföreningen Halvmilen 6&7 som ligger vid de lugna kvarteren runt Allhelgonakyrkan ett stenkast från de livliga kvarteren runt Skanstull. Vi är en liten förening med 62 bostadslägenheter i två fastigheter som byggdes i skarven mellan 20-talet och 30-talet.

Vi bor mycket centralt nära kommunikationer i form av tunnelbana (i kvarteret), bussar och pendeltåg. Vi har ett massivt utbud av affärer och samhällsservice, restauranger och nöjen i kvarteren runt om.

Vår adress är Älvsborgsgatan 1 och 3, de enda portarna på denna gata, krångligt att hitta hit med bil, ja, men det gör att dagtid finns inga problem att hitta parkering och inte helt hopplöst på nätterna. Parken runt kyrkan, allén framför vårt hus sköts av kommunen på ett bra sätt. Boende-parkering gäller med dagstädning på torsdagar utanför våra portar.

Du når oss enklast på vårt mail halvmilen67@gmail.com då du når samtliga i styrelsen. Vill du skicka ett dokument som du inte kan scanna och bifoga ett mail, sänd det till Viredo AB, c/o Halvmilen6/7, Box 55642, 10214 Stockholm så skannar de in och skickar det till samtliga i styrelsen elektroniskt. Vill du ha direktkontakt per telefon eller skicka ett större dokument, maila föreningen så svarar någon av oss i styrelsen och anger telefonnummer eller direkt postadress vart det ska skickas.