BRF Liljan 27

Välkommen till BRF Liljan 27:s hemsida.

Vi finns på trevliga Gästrikegatan 7 resp. 7A i Vasastan i Stockholm, alldeles invid Vasaparken och med Sankt Eriksplan runt hörnet. 

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999 i samband med att vi förvärvade fastigheten av Svenska Bostäder. Fastigheten är byggd 1912 och består av ett gatuhus, gårdshus och två innergårdar samt ett garage (inga lediga platser för närvarande). Föreningen har 25 bostadsrättslägenheter, två hyreslokaler, gemensam tvättstuga, soprum samt barnvagnsrum. 

Föreningens årsstämma brukar vanligtvis äga rum i maj månad och vi har årligen 1-2 gemensamma städ- eller gårdsdagar i föreningen,  som vi brukar avsluta med fika, korvgrillning eller liknande.  

På våra allmänna sidor under fliken Sidor ovan finner du bl a stadgar och ekonomisk information, kontaktuppgifter till styrelsen, rutin vid pantsättning och överlåtelser, frågor & svar om föreningen, vår förvaltning och ekonomi (FAQ - som uppdateras löpande) m.m. 

Du som är föreningsmedlem kommer även inom kort få möjlighet att logga in som Medlem på föreningens interna sidor för att se ytterligare information om vad som är aktuellt och händer i föreningen just nu. 

Interna sidor visas bara för inloggade medlemmar, allmänna sidor visas även för vanliga besökare från Internet.