Välkommen

Välkommen till samfälligheten Granen.

Vi ligger i natursköna Kolmården med närhet till såväl Bråviken med badstrand som små sjöar och härlig natur utanför fönsteret. I Granens samfällighet finns totalt 61 hushåll. Samtliga hus är friköpta parhus på 4-5 rum och kök.  

Vårt läge i centrala Krokek med gångavstånd till buss och tågstation, vårdcentral, affärer, skola och förskola gör oss till ett av Krokeks mest attraktiva områden.

I vår samfällighet har vi en stabil ekonomi vilket gör att vi kan sköta underhåll enligt plan. Vi hjälps åt att städa våra områden i en gemensam vårstäddag. Detta bidrar till en bra gemenskap mellan grannarna. I vårt område har vi en god grannsamverkan för att minimera skadegörelse och inbrott.

Att vara en samfällighet har sina fördelar. Vi har ett gemensamt vattenavtal, gemensamt bredbandsavtal via Fiber från Telia där vi också har ett gemensamt TV-paketavtal. Utöver detta har vi en föreningslokal utrustad med kök och toalett samt en släpkärra som medlemmarna kan hyra förmånligt.

Föreningslokalen hyrs också ut externt till barnkalas, klubbkvällar och andra sammankomster. Vid intresse att hyra lokalen kontakta oss via mail: info.granen@gmail.com

 

Den här sidan är till för dig som är medlem att lätt kunna hämta information från styrelsen, boka lokal och släpkärra eller hitta kontaktuppgifter till föreningens styrelse. På flikarna till vänster kan du klicka dig fram till den informationen du önskar.

Sidan är också till för andra intressenter som tex mäklare för att få korrekt information kring vår förening.