Välkommen till Rotegatan 2 i Linköping

Högst upp i Södra Ekkällan och på en av Linköpings högsta platser ligger Rotegatan 2 och Bostadsrättsföreningen Tinneröhöjd 2. Föreningen förvaltar ett hus med 14 våningsplan och 65 lägenheter. Huset blev klart lagom till jul och nyår 2015/2016. Varje lägenhet har minst en balkong och flera av dessa är stora (vissa hela 16 kvm). Överlag har lägenheterna hög standard med egna tvättmaskiner och bra materialval.

Föreningen och Rotegatan 2 ligger bara 5-10 min cykelväg och ett par kilometer från Linköpings centrum men ändå granne med härliga naturområden och inte minst Tinnerö Eklandskap, ett naturreservat några hundra meter från vår ytterdörr. Ännu närmre finns restaurang, gym och Stora Coop. I närområdet och inom någon dryg kilometer finns flera förskolor och grundskolor, Friskis och Svettis, postombud, ICA, apotek, vårdcentral, tandläkare och Universitetssjukhuset. Föreningen har också flera cykelparkeringar under tak, ett låst cykelgarage, gemensam grillplats, lekplats och planteringar.

Tillsammans med våra grannföreningar äger och förvaltar vi vårt gemensamma parkeringsgarage där varje lägenhet är garanterad en egen parkeringsplats. Succesivt utökas tillgången på elbilsplatser i parkeringshuset.

Självklart finns fiber indraget till Rotegatan 2 och det finns ett brett tjänsteutbud att välja mellan via Utsikts olika leverantörer. Bredband, TV och Telefoni.

På taket av huset finns solceller som producerar klimatsmart el till föreningen. Det mesta använder vi själva men eventuellt överskott säljs vidare. Det gör att alla boende i huset får fördel av vår egna elproduktion.

 

 

 

'