Välkommen

Vår förening finns i Linköping, i det växande området Södra Ekkällan. Det är ett 13-våningshöghus med 65 lägenheter. Huset byggdes 2015.

Varje lägenhet är garanterad en plats i det gemensamma garagehuset. Garageplatsen kostar 550 kr/månad. Det finns ett antal gästparkeringar i området (tillstånd krävs). På innergården har vi vår privata sitt/grill-plats, lekplats, planteringar samt plats för att parkera cykeln under tak i anslutning till entrén. Det finns också låst cykelförråd. 

I huset har vi två hissar samt brevboxar till varje lägenhet i entrédelen tillsammans med rullator-/barnvagnsförråd. 

Fiberanslutning finns indraget i fastigheten, leverantör Utsikt. Du har som boende möjlighet att själv välja bland Utsikts tjänsteleverantörer av bredband och telefonitjänster. I månadsavgiften ingår TV-grundpaket.

Huset har solceller på taket. Solcellerna producerar el som plockas ned till husets elmätare. Finns det solel att använda står husets elmätare still och de boendes lägenheter och husets gemensamma ytor drivs med solel. Finns ingen producerad solel tickar mätaren på som vanligt. När sedan den stora elräkningen kommer till föreningen och ska fördelas efter verkligt utnyttjande har således föreningen gemensamt köpt mindre kilowattimmar än vad huset har förbrukat så varje individuellt mätt kilowattimme blir billigare p.g.a solelens positiva inverkan.

Föreningen ligger på ett stenkasts avstånd från Stora Coop. I området finns det också Friskis&Svettis, skolor (Ekkälleskolan och Kunskapsskolan) och förskola. Det är goda bussförbindelser och gång- och cykelväg till centrum. Cirka 1 km till Universitetssjukhuset.

Glöm inte att Gilla vår sida på Facebook: https://www.facebook.com/Tinneröhöjd-2-105769576512458/