Välkommen till Brf Baggen 15

Bostadsrättsföreningen Baggen 15 äger sedan 1982 fastigheten på Roslagsgatan 15. Det finns två hus – ett gathus och ett gårdshus. Husen byggdes 1905 – 1907. Totalt finns 27 lägenheter och 3 hyreslokaler. Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening

Fastigheten har ett centralt läge på Norrmalm – det är gångavstånd till bl.a. Hagaparken, Liljansskogen, Stureplan och Odenplan. Det är nära till allmänna kommunikationer. Buss 50 stannar utanför dörren och bussarna 2, 4, 6, 61, 67 och 72 har hållplats på Odengatan ett kvarter bort. Närmaste tunnelbanestationer är Odenplan, Rådmansgatan och Tekniska högskolan.

På Roslagsgatan finns många butiker och restauranger. Men också gym, skolor och barnomsorg. Monica Zetterlunds park ligger mitt över gatan. Vanadisbadet ligger också nära.

Föreningen har tre stabila lokalhyresgäster: Meno Male, napolitansk pizza, www.menomale.se, Vineriet, vinbar, www.vinerietsthlm.se, samt Proscott Agency, ett väletablerat företag med agenturer för ett antal sport- och klädmärken, https://www.proscott.se/.

Föreningen har ett cykelutrymme med tak på en av gårdarna. Pergolor och vackra växter finns på båda gårdarna. Vidare finns tvättstuga med modern utrustning. 

Fiber finns indragen till alla lägenheter och lokaler. Anslutning för dator och TV grundutbud ingår i avgiften.

Fastighetskötsel och städning är utlagd på entreprenad.