Kvarnbygaraget & Stationsgaraget

Kvarnbygaraget

Kvarnbygaraget är en p-anläggning innehållande 194 p-platser i en 4-vån garagebyggnad bakom/under Brf Kvarnbyterrassen. Detta garage är en så kallad gemensamhetsanläggning GA1, som 3st bostadsrättsföreningar är delägare i.

Brf Kvarnbyterrassen har 88 p-platser, Brf Kvarnbyfallet har 42 p-platser och Brf Rosendahl 64 p-platser.

I garaget finns det även 12 st mc platser.

Stationsgaraget

Stationsgaraget är en p-anläggning innehållande ca 217 p-platser, fördelat på 109 garageplatser, 54 carportplatser samt 54 öppna p-platser. Detta garage är en så kallad gemensamhetsanläggning GA2, som 3st bostadsrättsföreningar är delägare i.

Brf Kvarnbytornet har 74 p-platser, Brf Kvarnbyfallet har 51 p-platser och Brf Mariedahl 92 p-platser.

I garaget finns även 8 st mc platser.

Hyra plats

Hyresavtal och administration sköts av Aimo Park, som hanterar detta för oss i samfällighetsföreningen.

För att ställa sig i kö till garageplatser/parkeringsplatser kontaktar man Aimopark. [javascript protected email address] eller 0771-96 90 06.

Elbilsladdning

25% av platserna för respektive förening är utrustade med uttag för elbil (typ 2, max 11kw). Förhöjd avgift f.n 170 kr/mån för elbilsplats samt förbrukad el 1,5 kr/kWh ink moms. Priset för elen styrs av samfällighetens elavtal.

Vi har satsat på att ligga i framkant och möjliggöra elbilsladdning för samfällighetens medlemmar med en stor andel av platserna elektrifierade. Våra laddningspunkter installerades under 2021.

För att hyra elbilsplats kontaktar man Aimopark som ordnar ett byte till elbilsplats om det finns någon tillgänglig. Därefter gör man en beställning av taggar till den specifika platsen genom att fylla i följande formulär https://forms.office.com/r/v3v... väntetiden på nya taggar är cirka 2 veckor.

Vanliga frågor

Vi kan inte starta och avsluta laddningen med samma tagg?

Samma tagg som startade laddningen måste också avsluta den, båda taggarna är kopplade till samma konto men sessionen är knuten till taggen. Är man två personer som delar på bilen så förvarar man alltså med fördel den tagg man använder i bilen och har den andra i reserv hemma om den första kommer bort.

Felanmälan

Alla felanmälningar görs till HSB Mölndal som sedan skickare vidare anmälningarna till rätt företag.

Bifogade filer